Telefon: 0771 - 19 20 00 | Fax: 0653 - 102 98 | E-post: info@stenolofssons.se


Åkeri, Östersund

Är det dags att bli av med lite avfall? Eller vet du inte hur du på rätt sätt ska ta hand om och transportera spillolja eller andra farliga kemikalier? Då finns Sten Olofssons Åkeri till din hjälp. Vi har både kunskapen och utrustningen. Boka din transport i Östersund hos oss!


Mångsidigt åkeri som arbetar med många olika transporter

Som åkeri i Östersund finns vi till hands när du behöver hjälp med att köra bort avfall, olika kemikalier, grusmaterial eller när du behöver transport för containrar och flak. Kontakta oss direkt om du har några frågor kring våra transporter och vad vi kan erbjuda. För oss är bra utrustning viktigt, och till våra transporter har vi bilar som är särskilt utrustade för att klara den typen av transporter vi kör. Bilarna har dessutom specialbyggda lastväxlarvagnar så att de också kan utföra vissa maskintransporter om det skulle behövas.


Boka din transport av ett proffsigt åkeri i Östersund

Du bokar enkelt din transport genom att ringa oss. Vi är nåbara under arbetsdagarna och erbjuder även jour dygnet runt alla dagar om året, om något akut skulle hända. Har du frågor och funderingar kring transport och vad vi som åkeri kan erbjuda dig så är du alltid välkommen att ringa då också.


Sten Olofssons Åkeri - ett åkeri för dig i Östersund!

åkeri östersund
åkeri östersund

 

 

Copyright | Sten Olofssons Åkeri AB | Sitemap | Design | Redovisningstjänst i Delsbo AB