Telefon: 0771 - 19 20 00 | Fax: 0653 - 102 98 | E-post: info@stenolofssons.se


Sanering

Sanering kan utföras på många olika ytor och av olika anledningar. Sanering av ohyra, mögel sanering efter brand, eller sanering av olika ytor inom industrin är några exempel.


Vi på Sten Olofssons Åkeri erbjuder sanering av kemikalier, rengöring av tank och cistern och sanering av hårda ytor så som asfalt, för att nämna några. Vi tjänstgör bland annat i Sundsvall, Östersund, Hudiksvall, Örebro och Gävle. där vi främst riktar oss till företagare. Behöver du hjälp med en sanering så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig så snart vi kan.


Varför Sten Olofssons Åkeri?

Varför ska du välja just oss när du behöver hjälp med sanering? Jo, här arbetar personal som har stor erfarenhet inom området, vilket är nödvändigt då exempelvis kemikalier måste hanteras varsamt. Storleken på uppdragen bryr vi oss inte om utan vi genomför alla med lika stor ansträngning.


Vi har funnits sedan 1995, och har med åren utvecklat verksamheten där vi idag står med mycket kunskap och bra utrustning. Här har vi bilar som är specialbyggda för olika ändamål och har bland annat en bil med både sug- och spolfunktion för att effektivare kunna rengöra gator och andra hårda.


Vårt arbete innebär än del hantering av både kemikalier och olika avfall. För våra kunder erbjuder vi utbildning där vi delar med oss av vår kunskap till din personal i bland annat hantering av olika avfall och pratar om viktiga frågor kring miljö. Är du mer nyfiken på vad en utbildning skulle innebära så är det bara att slå en signal.


Boka saneringen hos oss

När det är dags för en sanering av exempelvis kemikalier eller asfalt så står vi till din tjänst. Här finns både kunskapen och den senaste tekniken.


Vi utgår alltid från vårt garage som ligger i mitten av landet och vi kan därmed ta oss till många olika ställen och utföra arbeten. När det är dags att boka så är det enklast att bara slå en signal. Vi skräddarsyr och planerar saneringen, så att den passar dina behov och ändamålet.

sanering
sanering

 

 

Copyright | Sten Olofssons Åkeri AB | Sitemap | Design | Redovisningstjänst i Delsbo AB