Telefon: 0771 - 19 20 00 | Fax: 0653 - 102 98 | E-post: info@stenolofssons.se


Slam, Hudiksvall

Sedan början av 2013 sköter Sten Olofssons Åkeri samtliga slamtömningar i Hudiksvall kommun. Uppdraget från kommunen gäller enskilda avloppsbrunnar, så önskar du en annan typ av tömning så vänder du dig direkt till oss. Jour dygnet runt gäller som alltid om något oväntat skulle hända.


Enskilda brunnar i Hudiksvall

I ett par år har vi skött tömningen av brunnar i Hudiksvall, i uppdrag från kommunen själva. Då bokar du enkelt en tömning genom att fylla i ett formulär på kommunens hemsida, hudiksvall.se. Där finns också ett akut-nummer som gäller om du skulle få plötsliga problem med din brunn.


När du beställer kan du som fastighetsägare själv bestämma tillvägagångssätt. Antingen så väljer du automatisk tömning, och du behöver inte tänka på så mycket alls, eller så lägger du en beställning inför varje tömning och då behöver du ha koll på planeringen själv. Hur du gör spelar ingen roll, bara tömningarna ligger inom ramen för renhållningsordningen vilket är minst en gång per år.


Övriga slamtömningar

Önskar du tömning av olika tankar eller fettavskiljare i Hudiksvall? Då vänder du dig direkt till oss för hjälp. Utöver enskilda brunnar tömmer vi tankar som har rester av oljor eller kemikalier, och även fettavskiljare för att nämna några. Kontakta oss via telefon.

slam hudiksvall
slam hudiksvall

 

 

Copyright | Sten Olofssons Åkeri AB | Sitemap | Design | Redovisningstjänst i Delsbo AB