Telefon: 0771 - 19 20 00 | Fax: 0653 - 102 98 | E-post: info@stenolofssons.se


Slam

Kontinuerliga slamsugningar förebygger olika problem så som översvämning. Vi på Sten Olofsons rengör olika behållare och brunnar från slam, och hjälper främst företag men även privatpersoner i Sundsvall, Östersund, Hudiksvall, Örebro och Gävle.


Vi på Sten Olofssons Åkeri har lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till slam och vet vad som krävs vid olika tömningar. Till oss kan du bland annat vända dig när du behöver hjälp med att tömma fettavskiljare, dagvattenbrunnar och andra typer av brunnar. Vi har även möjlighet att suga slam från behållare som hanterat flytande avfall så som oljor och olika kemikalier.


Specialtillverkad utrustning

För att kunna utföra så bra arbete som möjligt tycker vi det är viktigt med bra och rejäl utrustning. Bland annat så har vi några lastbilar som är specialbyggda för just slamtömningar, där tanken är utrustad med den senaste tekniken. Utrustningen kan läsa av volymen mer exakt än något annat på marknaden, vilket innebär att vi kan se volymen i liter för både den pågående och den föregående tömningen. Tanken har även en minnesfunktion vilket innebär att den sparar resultatet för de tio senaste tömningarna, och det gynnar själva ordersystemet avsevärt.


Beställ slamsugning regelbundet

Det är bra om slamsugningar sker regelbundet, och i synnerhet för olika brunnar som annars kan svämma över om inte slammet sugs upp då och då. Hur ofta du ska slamsuga beror på vilken typ av behållare eller brunn det gäller, men där kan vi hjälpa dig med rådgivning och en bra plan. För exempelvis dagvattenbrunnar så kan det vara bra att veta att de bör slamsugas i samband med att hösten gör sitt intåg och alla löv fallit ner. Då får man med löven i tömningen innan regn och rusk blir allt vanligare. Det är nämligen löven som kan skapa problem när nederbörderna avlöser varandra.


Vi hjälper dig med din tömning

När du söker tömning av slam så finns vi nära till hands. Eftersom vi har vårt garage i mitten av landet så kan vi enkelt ta oss till olika ställen på kort tid, och vi erbjuder även akut tömning dygnet runt.

slam
slam

 

 

Copyright | Sten Olofssons Åkeri AB | Sitemap | Design | Redovisningstjänst i Delsbo AB