Telefon: 0771 - 19 20 00 | Fax: 0653 - 102 98 | E-post: info@stenolofssons.se


Spolning

Att våra avlopp fungerar som de ska är något som vi ofta tar för givet. Men som mycket annat så måste även avloppen underhållas kontinuerligt för att stopp och översvämning inte ska uppstå. Vi på Sten Olofssons Åkeri utför spolning i och runt om Sundsvall, Östersund, Hudiksvall, Örebro och Gävle. Vänd dig till oss när du behöver hjälp med ditt rörsystem, eller om du har frågor och funderingar kring rör och spolning.


Vi hjälper till med spolning för de flesta rörsystemen. Det kan då vara avlopp, kulvert, vägtrummor, borrade brunnar, och även tak som behöver rengörs. Med våra spolbilar kan vi utföra spolning med både hett och kallt vatten, samt högtrycksspolning som lättare tar bort de mer tuffa beläggningarna.


När behöver mina rör spolas?

Känner du av en unken lukt från avloppen? Rinner vattnet inte undan som det ska, och hör du ibland ett gurglande ljud från rören? Då är det dags att spola rören rena från smuts och beläggningar. Rörsystem bör spolas regelbundet, men hur ofta beror på rörsystem och hur mycket det används. Här kommer vi gärna med råd och förslag på när och hur ofta just du behöver genomföra spolningar. Detta för att du ska slippa problem som stopp och översvämning, vilket kan leda till större och mer kostsamma ingrepp.


Miljövänligt alternativ

För oss är det viktigt att hålla ett så pass miljövänligt tänk som möjligt i alla våra tjänster vi erbjuder. Därför har vi en miljöpolicy med utsatta miljömål, där vi ständigt strävar efter att våra arbeten ska vara så miljövänliga som möjligt. Spolning är inte bara ett smidigt sätt att rengöra rör, brunnar och andra ytor med. Det är också ett miljövänligt alternativ då inga kemikalier används för att få bort smuts och beläggningar. Endast vatten, kunskap och bra teknik är det som behövs. Har du ytterligare frågor kring vår miljöpolicy så är du välkommen att kontakta oss så berätta vi mer.


Jour dygnet runt

Akuta stopp, översvämningar och andra plötsliga problem kan komma när man minst anar det. Vi har jour dygnet runt där vi rycker ut i akuta situationer oavsett dag och tid på dygnet. Du når oss då via telefon. Utöver det så sker bokning via telefon eller mail, och för att slippa akuta stopp och översvämningar så råder vi dig att ta tag i underhållet av avloppen i tid.

spolning
spolning

 

 

Copyright | Sten Olofssons Åkeri AB | Sitemap | Design | Redovisningstjänst i Delsbo AB